![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() No music - no life... ![]() Группа: Moderator Регистрация: 09-01-2009 Из: Город-герой Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Jennifer Paige - Crush I see ya blowin' me a kiss It doesn't take a scientist To understand what's going on baby If you see something in my eye Let's not over analyze Don't go too deep with it baby So let it be what it'll be Don't make a fuss and get crazy over you and me Here's what I'll do I'll play loose Run like we have a day with destiny It's just a little crush (crush) Not like I faint every time we touch It's just some little thing (crush) Not like everything I do depends on you Sha-la-la-la, Sha-la-la-la It's raising my adrenaline You're banging on a heart of tin Please don't make too much of it baby You say the word "forevermore" That's not what I'm looking for All I can commit to is "maybe" So let it be what it'll be Don't make a fuss and get crazy over you and me Here's what I'll do I'll pay loose Run like we have a day with destiny It's just a little crush (crush) Not like I faint every time we touch It's just some little thing (crush) Not like everything I do depends on you Sha-la-la-la, Sha-la-la-la Vanilla skies (vanilla skies) White picket fences in your eyes A vision of you and me It's just a little crush (crush) Not like I faint every time we touch It's just some little thing (crush) Not like everything I do depends on you Sha-la-la-la Not like I faint every time we touch It's just some little thing Not like everything I do depends on you Sha-la-la-la Not like I faint every time we touch It's just some little thing Not like everything I do Depends on you |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Sebastian <3 ![]() Группа: Moderator Регистрация: 12-01-2006 Из: зазеркалье Listen to: Lounge Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Мммм, соблазнительная песенка
|
|
|
![]()
|
|
![]() No music - no life... ![]() Группа: Moderator Регистрация: 09-01-2009 Из: Город-герой Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Так-так, є таке
![]() І стара, як світ. Але дуууже гарна ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dattebayo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 28-02-2010 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Артистка одного трека)
но трек на века. |
|
|
![]()
|
|
![]() Monday ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 19-03-2009 Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Эта песня была популярна, когда на стб или на каком-то похожем по эмблеме дециметровом канале днем шло музыкальное шоу и там этот клип крутили вместе с E-Type, Шер, Рики Мартином, еще малоизвестным Иглесиасом. Тогда еще и стб был ничем, о м1 речи вообще не шло. А на европе плюс эта песня из одного времени с Me&My - Let the love go on, всякими Имбрульями, Дайдо)))))
Эта песня была популярна, когда на стб или на каком-то похожем по эмблеме дециметровом канале днем шло музыкальное шоу и там этот клип крутили вместе с E-Type, Шер, Рики Мартином, еще малоизвестным Иглесиасом. Тогда еще и стб был ничем, о м1 речи вообще не шло. А на европе плюс эта песня из одного времени с Me&My - Let the love go on, всякими Имбрульями, Дайдо))))) Только там перед припевом Run like we have a date with destiny |
|
|
![]()
|
|
Эта песня была популярна, когда на стб или на каком-то похожем по эмблеме дециметровом канале днем шло музыкальное шоу и там этот клип крутили вместе с E-Type, Шер, Рики Мартином, еще малоизвестным Иглесиасом. Тогда еще и стб был ничем, о м1 речи вообще не шло. А на европе плюс эта песня из одного времени с Me&My - Let the love go on, всякими Имбрульями, Дайдо))))) І шоу це називалось BizTV і ведучою його була Альона Вінницька... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() extradj.com/forum/index.php?showtopic=8291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 02-10-2008 Из: A State Of Trance Listen to: Chill-out Репутация: ![]() ![]() ![]() |
спать ложись, Альона Вінницька)))))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Monday ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 19-03-2009 Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
І шоу це називалось BizTV і ведучою його була Альона Вінницька... ![]() ![]() Нет, Биз-тв шло минут 30 и было по типу Мелорамы и Шоумании, а то, что было на "типа стб", длилось больше часа и было что-то вроде дневного интерактива со зрителями. Хотя Биз-тв тоже навеевает воспоминания, я как-то попал на выпуск об E-Type... Ммм.... Сзот |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 19-08-2025 - 10:00 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |