![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() when a fire starts to burn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 22-07-2010 Из: Kh Listen to: Rave Репутация: ![]() ![]() ![]() |
http://prikol.i.ua/view/532442/
вроде не было еще. прочтите от начала и до конца, это с%ка нечто)))))))) |
|
|
![]()
|
|
![]() Extra member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 13-03-2012 Listen to: Experimental Репутация: ![]() ![]() ![]() |
не буду по пунктах перераховувати.
я навчалася у селищній школі. сама складала тести і сама готувалася! мені ніхто не допомагав. рівень цих тестів відповідає рівню 10-11 класів, тому мене завжди дивує фраза " навіщо такі складні тести"? так кажуть лише ті, хто не зміг належно підготуватися. ![]() а що стосується вчителів, щось багато забов'язань ти на них покладаєш: "дати знання, заохочити, перевірити роботи тощо"! кожен сам повинен зрозуміти, що цікаво, що треба вчити, а що ні! у вчителя є своє життя, і він не повинен дбати про кожного дурня і ставити на правильний шлях. це обов'язок батьків. і шо це тоді за батьки, якщо вони лишають малу дитину одну? тут багато нюансів, і можна сперечатися безкінечно. але писати такі несинітниці у творах - це явно нестача мозку ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sebastian Mass <3 ![]() Группа: Moderator Регистрация: 30-05-2009 Из: Road House Listen to: House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
не буду по пунктах перераховувати. я навчалася у селищній школі. сама складала тести і сама готувалася! мені ніхто не допомагав. рівень цих тестів відповідає рівню 10-11 класів, тому мене завжди дивує фраза " навіщо такі складні тести"? так кажуть лише ті, хто не зміг належно підготуватися. ![]() а що стосується вчителів, щось багато забов'язань ти на них покладаєш: "дати знання, заохочити, перевірити роботи тощо"! кожен сам повинен зрозуміти, що цікаво, що треба вчити, а що ні! у вчителя є своє життя, і він не повинен дбати про кожного дурня і ставити на правильний шлях. це обов'язок батьків. і шо це тоді за батьки, якщо вони лишають малу дитину одну? тут багато нюансів, і можна сперечатися безкінечно. але писати такі несинітниці у творах - це явно нестача мозку ![]() Да ладно... я эти тесты решала еще в 8м классе. Только литература еще не была вся прочитана. То, что выпускники так пишут, - полнейший провал... Учителя зачастую просто проверяют уровень знаний, основу которых сами дают. 25% конечно перебор, но 60% из 100 как раз зависит от учеников. Не по всем предметам конечно, я считаю, но в основном. Литература как раз является таковым |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 23-08-2025 - 12:58 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |