![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() when a fire starts to burn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 22-07-2010 Из: Kh Listen to: Rave Репутация: ![]() ![]() ![]() |
http://prikol.i.ua/view/532442/
вроде не было еще. прочтите от начала и до конца, это с%ка нечто)))))))) |
|
|
![]()
|
|
![]() Idol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-02-2008 Из: ♪♥♪ Leopolis ♪♥♪ Listen to: 2 Step Репутация: ![]() ![]() ![]() |
але погодься, 50-100 помилок на кілька мільйонів - не так вже й багато ![]() А в других странах родители свободны чтоли? При чем здесь коррупция, все делают виноватой страну, но никто сам не хочет учится. Стимул? Стимулом должна быть сдача экзаменов на поступление в нормальный Вуз. на рахунок якості освіти за кордоном в загальному я б посперечався, але підхід до освіти там зовсім інший! те, що не хочуть вчитися, є таке... але окрім поганої характеристики самих учнів, ще варто зазначити, що 1) немає нормальних умов для того самого навчання; 2) діти не бачать світлого майбутнього, тому що більшість нормальних спеціалістів нашій країні просто непотрібні.... і ще одне, нормальних ВНЗ в нашій країні апріорі не може бути.... є кілька, які себе так позиціонують, але їх важко назвати нормальними та такими, що відповідають всім нормам... Да ладно... я эти тесты решала еще в 8м классе. Только литература еще не была вся прочитана. То, что выпускники так пишут, - полнейший провал... Учителя зачастую просто проверяют уровень знаний, основу которых сами дают. 25% конечно перебор, но 60% из 100 как раз зависит от учеников. Не по всем предметам конечно, я считаю, но в основном. Литература как раз является таковым а скажіть мені, хто складає ці тести? чи не з Києва вони йдуть? |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 23-08-2025 - 13:01 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |