![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() say thanks to the uk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Journalist Регистрация: 10-10-2007 Из: better world Listen to: Dub Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
В очередной понедельник, шагая на пары, снова дали по дороге журнальчег StudentPlus+... ваще так ничего журнальчег но меня больше всего прет рубрика табу, типо задай интимный вопрос "спецу" вот пара вопросов заставивших меня опустиццо под стол...
Привіт. Така проблема: в мене є подруга на районі і вона готова зайнятися зі мною сексом, але я не можу! Не можу тому що в мене немає досвіду в сексі.. Точніше є, але тільки в анальному.. і то з другом у літньому таборі... Що мені робити, мені здається у мене комплекс. У мене така проблема: нещодавно до мене зайшла моя сусідка(вона мені дуже подобається). Ми просиділи з нею близько двох годин і справа дійшла до сексу, а коли я роздягся, то вона одразу після того, як побачила мій член, відмовилась і пішла. Справа в тому, що він для неї - занадто маленький. Я не знаю що робити... Я її заріжу, адже вона знає що в мене маленький... Привіт! У мене така проблема: мені подобалося, коли моя колишня дівчина засовувала палець у мій анал. А зараз у мене інша дівчина. Як її змусити? Так щоб вона зрозуміла мене і не втекла від мене! Підкажіть будь-ласка! У мене є проблема. В мене давно не було дівчини, десь півроку... і тепер мены здаваться, що мені подобається мій друг(до того ж він староста у нашій групі). Я не знаю що робити, як йому це сказати... Може, ви мені підкажете? И ответ: Привіт, багатоніковий друг! Можливо, тобі здається, що я примітивна, але, якщо всі ці питання приходять до редакції з одного мейла із відривом у декілька хвилин, я розумію, щовідсилала їх одна й та сама людина. Тому я вирішила відповісти по пунктах на всі питання. Вывод ее, просто убил ![]() Бачу ситуація така: в тебе був сексуальний досвід з хлопцемі зараз тобі подоється саме юнак. Одна дівчина поглузувала з розміру твого члена та тобі подобається, коли хтося пестить твій анус. Здається я нічого не забула? Дальше идет ответ но он не оч прикольный) У меня тока один вариант КТО ТО оччень жестко прикольнулся над редакцией ![]() В этот понедельник тоже отжог был но дета посеял журнал( када найду выложу)) Сообщение отредактировал evil_joker - 12-12-2007 - 23:29:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() 免费下载:外汇基础 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 30-07-2007 Из: КиЭффЪ Listen to: Drum'n'bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
короче смешно , прикольно , но суть в том что это галимый пиар ,эту херь пишут чтоб повысить читаемость !
но смешно! |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 28-08-2025 - 12:25 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |