![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GOD SAVES NU RAVE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Validating Регистрация: 31-08-2007 Из: We are from Venice Listen to: Fidget House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
8 Березня, 2009 р.
Цитата Так-сь! Я, звісно, дуже рада за нашу чоловічу половину форуму, але... наближається і наше свято. Я цю ідею виношувала давно, ще з минулого року :cool: До діла: знаючи Вашу зайнятість 8-го березня (це я про Cream і ін. приємності), все ж пропоную підти на парочку сеансів на каток. Для сильних духом це не проблема ще й відгоцати на фесті (доведено нами з Танцювальником на Ідеології) :cool: Потім поласувати себе смачним лате з тістечками, чи навіть чимось міцнішим і в завершенні, для страждаючих, замкнути коло вдалим шопінгом? Як Вам? go go go :nea: Визначаємо час і бажаючих ![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 16-03-2005 Из: Kiev Ghetto Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
та я ваще никого не называл лохом... это этот васюня че-то шифранул себе... лол..и ни к кому лично не обращааалсяя...при чем тут ты ваще...
мне не устраивает сама мода, когда люди начинают на суржике разговаривать, считая, что они на украинском общаются...а со стороны вообще не читабильно...уважайте других..или общайтесь своей сектой как-то... |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 21-07-2025 - 05:00 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |