![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GOD SAVES NU RAVE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Validating Регистрация: 31-08-2007 Из: We are from Venice Listen to: Fidget House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
8 Березня, 2009 р.
Цитата Так-сь! Я, звісно, дуже рада за нашу чоловічу половину форуму, але... наближається і наше свято. Я цю ідею виношувала давно, ще з минулого року :cool: До діла: знаючи Вашу зайнятість 8-го березня (це я про Cream і ін. приємності), все ж пропоную підти на парочку сеансів на каток. Для сильних духом це не проблема ще й відгоцати на фесті (доведено нами з Танцювальником на Ідеології) :cool: Потім поласувати себе смачним лате з тістечками, чи навіть чимось міцнішим і в завершенні, для страждаючих, замкнути коло вдалим шопінгом? Як Вам? go go go :nea: Визначаємо час і бажаючих ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() extradj.com/forum/index.php?showtopic=8291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 02-10-2008 Из: A State Of Trance Listen to: Chill-out Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Воскресенье - ясно
![]() Идея, повторюсь, супер!!! Если я не ошибаюсь, такое уже было, но меня еще на экстре не было.. :cool: |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Якщо з фінансами буде все нормально, то з задоволенням буду... Переламаю кілька ніг :cool:
|
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 19-07-2025 - 14:17 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |