![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Victoryni:) ![]() Группа: Supermoderator Регистрация: 12-10-2005 Из: Kiev, Ukraine Listen to: Tech Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Сабж)))
|
|
|
![]()
|
|
![]() угадайте что это ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-01-2010 Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
ну и рожа
![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
На курсі 2-му після нічної гулянки десь о 3-й ночі повертаємось з друзями в гуртожиток. На вахті була коза яких світ не бачив. Не один мат від студентів вона за життя почула.
Звісно ж не пустила нас, як би ми не просили (з 1 до 6 ранку гурт. зачинений), а пустила б лише з доганою (2 догани - геть з гуртожитка). Стандартний метод "по трубі на 3-й поверх" не спрацював - більшу частину доби падав дощ і труба була слизькою. І тут побачили, що на кухні першого поверха відчинена кватирка (форточка - рос.). Я поліз першим. Просунув ноги, доліз до середини і відчув, що застряг... Намагаючись вилізти назад кілька разів ненароком гримнув по склу.... Тут раптово на кухні вмикається світло і сонна, злюща, замотана в щось схоже на піжаму з'являється знайомий нам вахтер!!... З криком "Ах ты ж с*ка!!..." вона підскочила до вікна і почала тягнути мене за ноги!! Друзі на вулиці не розгубились і почали тягнути на себе!! Після хвилин 2-х такого перетягування друзі все-таки перемогли... Результат - порвані джинси, кілька подряпин і посиденьки на "Поляні" з пивком до 6-ї ранку ![]() З тих пір і до сьогоднішнього дня у відповідь на моє "Доброго дня" я частенько чую від неї "Доброго! Смотри у меня! Я тебя не только из форточки, я тебя если прийдется из под земли достану!" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 22-08-2025 - 02:40 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |