![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Victoryni:) ![]() Группа: Supermoderator Регистрация: 12-10-2005 Из: Kiev, Ukraine Listen to: Tech Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Сабж)))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 20-12-2008 Из: Киев Listen to: Lounge Репутация: ![]() ![]() ![]() |
вспомнил забавную историю, как в школе списал физику случайно на 12 балов (самый нелюбимый предмет, в котором я два слова немог сказать) и меня отправили на районную олимпиаду
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-02-2009 Из: Рівне Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Минуле літо. Кінець червня. Спека, теплий Дніпро, холодне пиво.... І диплом, успіхами по якому ніяк не міг похвалитись, хоча до захисту лишалось всього 3 дні.
Після чергового відвідування мого керівника дипломного проекту (к-сть таких відвідувань уже перевалила за 2 десятки) я почув уже до болю знайомі "Это же полный бред, Александр! Переделать!" 6 годин сну за останні 2 дні просто вбивали. Повернувшись додому на автоматі почав мучити Google остогидлими словами "датчики перемещения", "полупроводники", "оптроны" і т.д. Час від часу від безвиході уже траплялись приступи паніки і бажання закинути усе подалі. Але в останній момент щось стримувало... Враз роздався дзвінок від пана Dancer'a... "Ганчарук, який диплом?? Гайда в Гідропарк! Беремо пиво і гоу-гоу!" Пропозиція була ну надто спокуслива! Та і розвіятись хотілось хоч трохи. І я піддався)) Затарившись як слід "Чернігівським", ми зайшли до метро. Проїхали одну зупинку і на наступній в наш вагон заходить... мій керівник диплому ![]() Пройшовши по вагону, вона зручно присіла якраз за моєю спиною. Знайома їй футболка і сумка, яка зазвичай була напхана основними тезами і пунктами мого диплому, на цей раз зрадливо була набита пивом. У мене почалась істерика. Шепнувши Dancer'у і Maxi в чому справа, ситуація уже почала виходити з-під контролю! Щоб лишити хоч ще якусь надію зостатись непоміченим, миттєво було вирішено перейти в інший вагон ![]() ...День справді вдався! Щойно я задоволений і дещо втомлений від поїздки повернувся додому - пролунав дзвінок від керівника: "Александр, ну как успехи? На пляже вдохновение искали?..." ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 22-08-2025 - 04:21 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |