![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Камон, интеллигенты! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-01-2007 Из: hero city Qiev Listen to: Breaks Репутация: ![]() ![]() ![]() |
13 февраля Forsage club Michael Cassette live ![]() Официальная страница Michael Cassette на MySpace>>> Support: Chief_MC Vs. Denis Dynamite Dimitriy Spiller Vs. Underhill Победтели конкурса диджеев Urban Wave |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-11-2006 Listen to: Hard Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
скорее начнется третья мировая война, чем в форсаже сделают нормальный качественный звук!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Вечірка сподобалась!! Чудова дружня атмосфера, незникаючі з обличь посмішки... Все це уже варто того, щоб відвідати цей захід!
До 2-00 хлопці за пультом: від Стаса Андерхіла і до Чіфа з Денисом - вміло підняли настрій усім присутнім. Настала черга головних гостей із Суомі ![]() Виступ Komytea для мене дещо неоднозначний. Звучало те, що я люблю і чого я чекав, але як діджейською майстерністю хлопці далеко не вразили ![]() Розпочали дуже потужно. Трек за треком ейфорія у публіки зростала. Частенько відлучався, але думаю не пропустив повз увагу нічого значущого. Апогеєм сміливо вважаю Afghanistan! ![]() ![]() Тепер дьоготь... Звук Форсажа як завжди просто ОМФГ ![]() ![]() Цитатою вечора сміливо вважаю фразу Вадика Sour'a у пристойній кондиції відразу після входу: "Мне уже здесь нравится... А это меня пугает!" ![]() Дякую усім за компанію, був надзвичайно радий Вас усіх бачити! До наступного разу! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 13-07-2025 - 10:29 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |