![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-11-2006 Listen to: Hard Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Йо-йо-йо, Саня, Друг ![]() ![]() ![]() ![]() WE ARE YOUR FRIENDS
Сообщение отредактировал Maxi - 06-03-2010 - 01:01:25 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 29-07-2008 Из: Who cares? Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Хехе, Саньок, памятаю нашу першу зустріч на Глобалі, вже тоді я побачив, що ти за людина, дійсно людина з великої літери Л. В мене зранку щось скрутно виходить зібратись з думками, проте привітати ну дужжжже хочеться=) я і сам не любитель цього свята, проте, саме в цей день ти стаєш всім потрібним. Так от, почнемо з банальщини, бажаю тобі здоров'я ще не на одну паті (пре паті), успіху який тебе б ніколи не покидав,так і да закінчити вже цю трикляте навчання яке уже усіх так з0ебало та самореалізуватись у цьому світі=), друзів вірних і надійних, ну і кохання - головне взаємного
![]() ![]() Let your dreams come true!!!! Ты ч0т0к, Love U dude=) ![]() Happy B!! Once more=) З.і.: Армін дзвонив, казав що запізниться, але обов'язково зайде сьогодні з тобою пивка випити=) Сообщение отредактировал Progressive dreamer - 06-03-2010 - 11:23:33 |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 21-08-2025 - 22:21 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |