![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 29-07-2008 Из: Who cares? Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Захотілось черкнути тут пару рядочків на ніч, тому скориставшись моментом хочу привітати Вас, дорога наша жіноча половинка форума, з Міжнародним Жіночим Днем!!!!З 8 березня наші любі ![]() Хочеться побажати Вам, щоб це Свято для вас тривало кожен день, усі 365(366) днів у році (але це небезпечно ![]() А якщо по сабжу: Так як цей день, асоціюється в мене з квітами (хоча я їх і не дуже люблю, проте у вас до них ставлення зовсім інше) , весною, а також неадекватними особистостями ![]() ![]() Гарно вам відсвяткувати =) Сообщение отредактировал Progressive dreamer - 08-03-2010 - 02:07:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() No music - no life... ![]() Группа: Moderator Регистрация: 09-01-2009 Из: Город-герой Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Вот и кончились букеты,
СМС, понты, конфеты, Поздравленья, пожеланья, Ссоры, крики, расставанья, «Почему не позвонил?» «Сволочь, ты меня забыл!» «Гад, не любишь ты меня!» «Как гвоздики? Что за хня?» «Шуба где? Ты обещал!» «Клавку тоже поздравлял?» «Ты кому звонил весь вечер?» «Да какая нафиг встреча?» «Я хочу как тот, в рекламе!» «Ну и где подарок маме?» Обошлося без инфаркта? Мужики, с 9-м марта! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 01-08-2025 - 21:56 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |