![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum expert![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 07-11-2007 Listen to: House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Видео,в котором диджей №1 в мире по версии DJMag делиться секретами своей игры.
http://upload.com.ua/get/901434129/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 11-01-2009 Из: Львів Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Да, відос з Арміном про que прікольний, але в нього є дві, так сказать, сторони медалі:
- з одного боку Армін робить домашні заготовки хот кью, крім того диски промарковані БПМ-ом і тональність для гармонічного зведення, тобто всю чорнову роботу він вже зробив вдома, шо дає йому більше часу для якихось ефектів і т.д. В принципі можна, якшо ти хочеш вразати публіку не тільки голими треками... але, з іншого боку - це базові основи виступу, і вони мають йти від діджея з одної руки без підготовки, особливо якшо він кожен день 15 років цим займається. А так получається, шо Армін економить час, а на шо? Не помятаю шоб він дуже якісь ефекти в треках робить, все на шо він тратить час - це його знаменитий "самальот". ІМХО |
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 14-12-2008 Из: Киев Listen to: Grime Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Да, відос з Арміном про que прікольний, але в нього є дві, так сказать, сторони медалі: - з одного боку Армін робить домашні заготовки хот кью, крім того диски промарковані БПМ-ом і тональність для гармонічного зведення, тобто всю чорнову роботу він вже зробив вдома, шо дає йому більше часу для якихось ефектів і т.д. В принципі можна, якшо ти хочеш вразати публіку не тільки голими треками... але, з іншого боку - це базові основи виступу, і вони мають йти від діджея з одної руки без підготовки, особливо якшо він кожен день 15 років цим займається. А так получається, шо Армін економить час, а на шо? Не помятаю шоб він дуже якісь ефекти в треках робить, все на шо він тратить час - це його знаменитий "самальот". ІМХО Обговорення йде трохи не в ту сторону, але ось моя думка. Він готує наперед кью і хот кью, це робиться елементарно, це навіть не технічний навик, якщо до того і дойшло то будучи на танцполі на що дивитися цікавіше: на його "самальот" як ти сказав, чи на те як він крутить джог шукаючи перший біт чи потрібний момент треку? Нарахунок дисків з помаркованим БПМ, по перше я впевнений що йому не доводиться грати на вертаках які не показують БПМ, по друге якщо швидкості наприклад 136.2 і 136.8 то його маркування всерівно ніяк йому не допоможе, по третє маркування лише пришвидшує підбір темпу, в любому випадку в кінці всю роботу роблять вуха. Нарахунок тональностей - тут впринципі згідний, це та річ для визначення якої надто багато часу не потрібно, але коли ти обираєш наступний трек не завжди достатньо часу щоб встигнути послухати його в навушниках і визначити чи зведеться він гармонічно з тим що грає зараз, хоча тут моя думка дещо інша, ніколи не користувався тональностями, краще вірити своєму чуттю, яке завжди підказує який трек найкраще підійде наступним. Це було сказано в загальному про заготування, щодо ж Армінової економії часу - то він ясно сказав на що його економить - "for interacting with fans", думаю перекладати не обовязково ти і сам це зрозумів. Нарахунок "базових основ виступу" тут скажу лише одне, зараз головне - шоу, як писав Aquile з Smart Apes Цитата На самом деле клубная индустрия всё больше и больше напоминает банальный шоубиз! Звичайно є виключення, і я дуже радий цьому, на мою думку діджей обовязково має вкладати всю свою душу у виступ\гру\роботу з публікою, але з іншого боку як говорив один відвідувач майстер классу з Віктором Строгоновим можна поставити під пульт педалі, які б розкручували вініл\генерували енергію для сідюків, але навіщо? Це все просто моє бачення даної проблеми на цей момент, яке я впевнений з часом зміниться, не більше, не менше, тому ніяких образ ![]() П.С. нарахунок "que" - правильно "cue" пишеться ![]() Сообщение отредактировал Led_Zeppellin - 09-03-2010 - 01:34:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() May the Birds be with You! ![]() Группа: Moderator Регистрация: 05-01-2007 Из: Kiev Listen to: Glitch Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Нарахунок дисків з помаркованим БПМ, по перше я впевнений що йому не доводиться грати на вертаках які не показують БПМ, по друге якщо швидкості наприклад 136.2 і 136.8 то його маркування всерівно ніяк йому не допоможе, по третє маркування лише пришвидшує підбір темпу, в любому випадку в кінці всю роботу роблять вуха. Ты много видел треков с ВРМ 1хх,2 или 1хх,8? Все современные секвенсоры дают погрешность максимум в 1-2 сотых ВРМ при рендеринге трека. |
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 14-12-2008 Из: Киев Listen to: Grime Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Ты много видел треков с ВРМ 1хх,2 или 1хх,8? Все современные секвенсоры дают погрешность максимум в 1-2 сотых ВРМ при рендеринге трека. на 100% согласен с тобой, но есть же треки у которых такого плана БПМ и продуман , так вот к чему я клоню, да таких треков очень мало, но человеку который надееться только на маркирвку БПМ на сд думаю хватит и одного чтоб налажать. |
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-12-2008 Из: Одесса Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
на 100% согласен с тобой, но есть же треки у которых такого плана БПМ и продуман , так вот к чему я клоню, да таких треков очень мало, но человеку который надееться только на маркирвку БПМ на сд думаю хватит и одного чтоб налажать. Ну если ты прекрасно слышишь что у тебя треки немного расходятся, разве проблема чуть подогнать питч? |
|
|
![]()
|
|
Среди моих десятков гигабайт музыки "половинчатые" ВРМ - это 99,9% винил рипы времён 1998-2005 годов. Только один digital имеет ВРМ 131,5, да и то бутлег. у меня треков с половинчатыми БПМ побольше, именно поэтому так писал. Насчет того что 99% новых работ всегда с целым БПМ, тут с тобой тоже согласен. Ну если ты прекрасно слышишь что у тебя треки немного расходятся, разве проблема чуть подогнать питч? Развитие темы в этом русле идет потому что уважаемый rescator обвинил Армина(можно даже сказать всех кто использует маркировку) в том что маркирование БПМ на СД сильно упрощает работу за пультом, я выразил свое мнение насчет этой проблемы, и только одним из доводов был тот что значение БПМ не всегда(пусть и очень редко) целое. А так я полностью согласен с тобой и с Djok'ом. |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 01-08-2025 - 20:33 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |