![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum expert![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 07-11-2007 Listen to: House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Видео,в котором диджей №1 в мире по версии DJMag делиться секретами своей игры.
http://upload.com.ua/get/901434129/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 11-01-2009 Из: Львів Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
у меня треков с половинчатыми БПМ побольше, именно поэтому так писал. Насчет того что 99% новых работ всегда с целым БПМ, тут с тобой тоже согласен. Развитие темы в этом русле идет потому что уважаемый rescator обвинил Армина(можно даже сказать всех кто использует маркировку) в том что маркирование БПМ на СД сильно упрощает работу за пультом, я выразил свое мнение насчет этой проблемы, и только одним из доводов был тот что значение БПМ не всегда(пусть и очень редко) целое. А так я полностью согласен с тобой и с Djok'ом. Про звинувачення трохи ти перебільшив, звичайно,... маркування БПМ - фіг з ним, а от тональності треків - це якраз найбільше здивувало. Ок, бачу шо розмова заходить не в ту сторону, хоча хотілося би ще подискутувати, але то напевно в іншому топіку. Просто мені як людині, яка хоче почати займатись діджеїнгом хочеться знати всі деталі до кінця...тіпа на чому треба економити а на чому не треба. Ше хочу додати, шо поради Арміна по діджеїнгу новачкам не дуже підходять, тільки для ознайомлення, оскільки новачкам треба пройти всі ази, так сказать пощупати все. До прикладу - як мені треба навчитись кататись на тачці - я ж не сідаю в тачку з автоматичною КПП, бо це тупо - в діджеїнгу те саме. |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 01-08-2025 - 20:31 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |