![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 21-01-2009 Listen to: Non-Club Music Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Что бы не создавать каждый раз новую тему с боями наших братьев предлагаю обсуждать в этом топике ихние поединки, а также самые интересные новости, которые связаны с миром бокса!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ops... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 28-12-2007 Из: Киев Listen to: Club House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
В мене інші дані.. Початок трансляції о 23,10. А там вже як вийде.. Хоча в прграмі телепережач чітко запланована наступна програма на 0:10!
ПС 7-й раунд, Кличко технічним нокаутом перемагає Чемберса! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ops... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 28-12-2007 Из: Киев Listen to: Club House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Можливо... Ось офіційні дані з каналу стосовно трансляції тиць |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Можливо... Ось офіційні дані з каналу стосовно трансляції тиць Так, я бачив. Просто на isport.ua текстова трансляція запланована саме на північ. Але це не так важливо, думаю хто хоче подивитись бій точно його не проморгає ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() туц ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 09-05-2007 Из: Kiev Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Так, я бачив. Просто на isport.ua текстова трансляція запланована саме на північ. Але це не так важливо, думаю хто хоче подивитись бій точно його не проморгає ![]() Пряму трансляцію поєдинку і документальний фільм "Ви Кличко? - Ні, я його брат" дивіться на "Інтері" ps Робим висновки ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 16-06-2025 - 06:33 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |