![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Камон, интеллигенты! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-01-2007 Из: hero city Qiev Listen to: Breaks Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Как вы относитесь к высокомерным людям? Собственно сабж. Голосовалку делать не стану, хочу услышать Вас и ваше мнение. Желательно с жизненными примерами без примеров личностей |
|
|
![]()
|
|
-![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 21-09-2008 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Все починається з самого себе! Дивлячись як ти сам себе "поставиш", покажеш - так і інша людина буде то тебе відноситись. Якщо ти за природою слабкий, занудний, зів'ялий і вонючий, то більшість буде до тебе зверхньо ставитись. А якщо ти простий, веселий і компанійський хлопець, то такі люди будуть нормально з тобою спілкуватися і мало в чому проявляти зверхність. З рештою, кожен має свій недолік, треба навчитись з ним миритись і по можливості, частково з ним боротися. Ну яскраво виражених "павлінів" я б у калюжу лицем окунав би... привселюдно... Можна спросить, почему ты во втром случае написал так, а не скажем, сильный, уверенный в себе, отвечающий за свои слова? Как бы там слабый, занудный, а там простой веселый... |
|
|
![]()
|
|
![]() No music - no life... ![]() Группа: Moderator Регистрация: 09-01-2009 Из: Город-герой Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Можна спросить, почему ты во втром случае написал так, а не скажем, сильный, уверенный в себе, отвечающий за свои слова? Как бы там слабый, занудный, а там простой веселый... Тому що без перелічених тобою якостей, в принципі, не можливо бути ні веселим, ні простим, ні, тим паче, компанійським... Тобто ті якості, які написав я, вже, початково, мають у собі ті, які написав ти. Зрозуміло? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 22-07-2025 - 09:00 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |