![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Вечно молодой (c) ![]() Группа: Moderator Регистрация: 22-10-2008 Из: Кишинев-Киев-Транзит Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
А что для вас понятие "гениальная музыка"?
Ну и например гениальные исполнители на ваш взгляд Пы.Сы четкой привязанности темы к миру электронной музыки нет ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() No music - no life... ![]() Группа: Moderator Регистрация: 09-01-2009 Из: Город-герой Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Для мене геніальна музика - це та музика, яку слухає серце... Та, яка підхоплює тебе хвилею мелодії і відносить у незвичайний, неймовірно гарний світ! Світ без зла, образ, війни, сліз і страждань... Світ щастя! Ця музика відчувається всім тілом, кожна нотка пробігаючи від маківки до кінчиків п'ят заставляє тіло здригнутися, а посмішка сама з'являється на твоєму обличчі!
Особисто я вважаю, що для опису такої музики не існує підходящих слів. її просто треба почути! А щодо геніїв, то тут у моїй душі, серці, вухах... місце Короля назавжди посів Фредді... Справді Геніальна людина, пішовши з життя під одну з найкращих пісень за всю історію музики: The Show Must Go On Але я хочу вам представити інше,одне з моїх улюблених його творінь: ![]() Таке неможливо повторити... А щодо сучасних, то тут беззаперечно ці два хлопці і ці два треки! Звичайно вибрані одні з багатьох їхніх Геніальних творінь... ![]() ![]() ![]() Не можна не приділити увагу також найвідомішим композиторам! Таким, як Бетховен, Вівальді, Моцарт, Чайковський, Бах та інші, відомі вам імена! Це справжні ГЕНІЇ і віртуози своєї справи... Але це вже інша історія ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 24-08-2025 - 08:10 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |