![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Trance Music is Dead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 26-04-2009 Из: Россия Матушка - Н.Новгород Listen to: Classic Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
![]() Artist: Above & Beyond Title: Group Therapy Label: Anjunabeats Style: Trance Date: 06.06.2011 Tracks: 15 01. Filmic 02. Alchemy (feat. Zoe Johnston) 03. Sun & Moon (feat.Richard Bedford) 04. You Got To Go (feat.Zoe Johnston) 05. Black Room Boy 06. Giving It Out (faet.Zoe Johnston) 07. On My Way To Heaven(faet.Richard Bedford) 08. Prelude 09. Sun In Your Eyes 10. Love is Not Enough (faet.Zoe Johnston) 11. Every Little Beat (feat.Richard Bedford) 12. Sweetest Heart (feat.Zoe Johnston) 13. Thing Called Love (feat.Richard Bedford) 14. Only a Few Things (feat.Zoe Johnston) 15. Eternal |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 23-04-2007 Из: Kyiv Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я как посмотрю, так тут одни умники собрались: два вокалиста - альбом-фигня, значит! А чей, по-вашему, вокал в таких бессмертных творениях как Alone Tonight, Stealing Time, Liquid Love..? Старые альбомы АТВ вроде Dedicated записаны с участием одного-двух вокалистов, чьи имена не всегда даже известны! Зато какие альбомы!
![]() И вообще, перестаньте расценивать выход альбома, как что-то "из ряда вон выходящее" или же наоборот "провал года" ![]() пс: а вот как выглядит Ричи: Спойлер / Spoiler: Нажмите, чтобы показать текст / Click to visible text
|
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Не варто так різко. Above & Beyond - це уже давно той колектив, на який багато хто рівняється, і заслужено рівняється. Про їх авторитет на електронній сцені годі і говорити. Так чому б не відкрити світові нових талановитих вокалістів?? На подобі того, як зробив минулого року Гарет Емері, відкривши нам усім чудовий вокал Люсі Сандерс. Чому? Всі ми чудово знаємо і любимо перелічені тобою шедеври, дійсно класику транс-музики. Проте з року в рік співпрацювати з одними і тими ж... Як не крути, але це набридає... Альбом особисто я наперед не оцінював, поки що я лише оцінив трекліст. І він мене м'яко кажучи здивував... і "здивував" саме списком вокалістів, якщо звісно можна два імені взагалі назвати списком... Що довелось почути: Thing Called Love - найс трек, відразу засів в голові після Дня Народження Кісса, потім правда досить швидко приївся... Sun & Moon - коментувати не буду, уг Filmiс - чудове інтро, нагнітаюче і в той же час загадкове ![]() Оцінки досить неоднозначні, тому справді дочекаюсь виходу для нормального слухового аналізу)) |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 19-07-2025 - 12:18 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |