![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Victoryni:) ![]() Группа: Supermoderator Регистрация: 12-10-2005 Из: Kiev, Ukraine Listen to: Tech Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Sebastian Mass <3 ![]() Группа: Moderator Регистрация: 30-05-2009 Из: Road House Listen to: House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Сил конечно уже было мало после днюхи Диаблика, но оставшиеся понесли меня в альдо))) Андерхилл мощный сет выдал, включая любимые треки!
![]() ![]() ![]() Спасибо любимым экстровцам за компанию. ![]() ![]() З.Ы. Армада, ну мы магьом ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Не нужно быть поваром, чтобы оценить блюдо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 09-09-2007 Из: Kyiv Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sebastian Mass <3 ![]() Группа: Moderator Регистрация: 30-05-2009 Из: Road House Listen to: House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Не нужно быть поваром, чтобы оценить блюдо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 09-09-2007 Из: Kyiv Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() més que un club ![]() Группа: Moderator Регистрация: 08-10-2005 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Вася, не будь таким набридливо категоричним, плз ![]() Якщо вечірка носить таку назву, то це не значить, що всі всю ніч будуть мусолити один хаус А я погоджуся. В чому сенс тоді так називати вечірку?ну такоє. Якби я їхав послухати хаус і залишився до кінця, то я був би дуже розчарований! |
|
|
![]()
|
|
А я погоджуся. В чому сенс тоді так називати вечірку?ну такоє. Якби я їхав послухати хаус і залишився до кінця, то я був би дуже розчарований! По-перше ти не поїхав ![]() А по друге - покажи мені хоч один фест чи вечірку, де усе було протягом цілої ночі в одних стильових рамках. Кожен поважаючий себе артист захоче під час виступу внести чогось нестандартного для вечірки - чи щоб дати публіці відпочити, чи щоб навпаки розігнати темп |
|
|
![]()
|
|
![]() més que un club ![]() Группа: Moderator Регистрация: 08-10-2005 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
По-перше ти не поїхав ![]() А по друге - покажи мені хоч один фест чи вечірку, де усе було протягом цілої ночі в одних стильових рамках. Кожен поважаючий себе артист захоче під час виступу внести чогось нестандартного для вечірки - чи щоб дати публіці відпочити, чи щоб навпаки розігнати темп 1. не суть важливо, я моделюю ситуацію. 2. одне - урізноманітнити сет, а інше - грати зовсім інший стиль, який в принципі не передбачався тематикою вечірки. А паті чи фест, то зовсім не так багато їх позиціонуються як заходи однієї певної стилістики, про що пишеться на афіші, як головному засобі донесення інформації до кінцевого споживача. |
|
|
![]()
|
|
2. одне - урізноманітнити сет, а інше - грати зовсім інший стиль, який в принципі не передбачався тематикою вечірки. А паті чи фест, то зовсім не так багато їх позиціонуються як заходи однієї певної стилістики, про що пишеться на афіші, як головному засобі донесення інформації до кінцевого споживача. Приводжу приклад, який відразу спав на думку - I Am Techno. Назва говорить кагбе сама за себе. А ось на самому фестивалі протягом всієї ночі було одне техно, sure))))))) Катя грала хаус, Стас прог-хаус, домішуючи прогом і днб вкінці, Саша почав з Доорна, далі по присутності народу і іншим обставинам грав те, що ближче йому до душі і те, що "хавалось" уже достатньо втомленими ближче до ранку людьми) І взагалі я не розумію ваших зауважень)) Ви благополучно в цей час сиділи дома чи займались іншими справами, натомість усі, хто був там, дійсно лишились задоволеними ![]() |
|
|
![]()
|
|
Приводжу приклад, який відразу спав на думку - I Am Techno. Назва говорить кагбе сама за себе. А ось на самому фестивалі протягом всієї ночі було одне техно, sure))))))) Катя грала хаус, Стас прог-хаус, домішуючи прогом і днб вкінці, Саша почав з Доорна, далі по присутності народу і іншим обставинам грав те, що ближче йому до душі і те, що "хавалось" уже достатньо втомленими ближче до ранку людьми) І взагалі я не розумію ваших зауважень)) Ви благополучно в цей час сиділи дома чи займались іншими справами, натомість усі, хто був там, дійсно лишились задоволеними ![]() а що хіба не техно грало, не знаю, не був. тому я і не стверджував на рахунок всіх вечірок. а чого б це мені не зробити зауваження?)хочу - роблю, тю)шось взагалі не викупив. |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 31-07-2025 - 00:55 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |