![]() |
![]() |
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
28 октября
The Planet Of Smart Apes @ Forsage Tucandeo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Не нужно быть поваром, чтобы оценить блюдо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 09-09-2007 Из: Kyiv Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
why so serious?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Коля, на тебе депресія якась напала?)) Яка піраміда, про що ти?)) Одним із наслідків незначного відвідування останнім часом як я уже згадував є похолодання. На препаті останнього Глобала все було ок і з народом, і з спілкуванням. А на вечірки в Форсажі наприклад останнім часом і народу порівняно з минулими роками не так багато ходить)
Так, деякі виросли, змінили пріорітети, можливо як наслідок і пре- їм стали не надто цікавими. Давай як мінімум до ГК почекаємо (причому там теж явно не буде +20), тоді і робитимемо якісь висновки, хто і що просрав) |
|
|
![]()
|
|
![]() Камон, интеллигенты! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-01-2007 Из: hero city Qiev Listen to: Breaks Репутация: ![]() ![]() ![]() |
как бы этим все сказано. я сторонник того, чтобы все называлось своими именами, и смотрели мы уже год. если что то изменится в лучшую сторону, буду только рад. пока что констатирую. и недовольничаю в том числе. всем пис. |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 02-08-2025 - 20:16 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |