![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() It's Nina, bitch! ![]() Группа: Moderator Регистрация: 19-05-2007 Из: Киев Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
У меня пока лишь один стих на украинском,Шушу скажи,как тебе?
Мені не вистачає твого "Хочу", Твоїх палких чутливих вуст, Які як вітерець шепочуть, Про ту любов,про відчай від безумств. Я не заплачу,я не помру,я знаю! Але твій погляд в серці назавжди, І в пам'яті своїй досі тримаю Ту першу зустріч,те слово "Підожди"... |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Уууу, вірш дуже і дуже непоганий як для дебюту! От тільки слово "Підожди" трішки очі ріже
![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-11-2006 Listen to: Hard Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() It's Nina, bitch! ![]() Группа: Moderator Регистрация: 19-05-2007 Из: Киев Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Та я знаю,что режет,оно меня раздражает там,но я не знаю,что вместо него придумать.
|
|
|
![]()
|
|
![]() GOD SAVES NU RAVE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Validating Регистрация: 31-08-2007 Из: We are from Venice Listen to: Fidget House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Тримаю - Я тебе кохаю... Путём подбора элементарной рифмы
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() GOD SAVES NU RAVE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Validating Регистрация: 31-08-2007 Из: We are from Venice Listen to: Fidget House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Добавить пару эпитетов и будет тот размер или к "почекай" измени предыдущие.
Такое. От себя: Я достаю из широких штанин, а мне говорят... Убери, гражданин! И из украинской поэзии: * лирика со времён Голодомора Нi корови, нi свинi Тiльки Сталiн на стiнi. Дядько Сталiн, дай нам мила, Бо вже вошi мають крила. |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
...Але твій погляд в серці повсякчас,
І в пам'яті своїй досі тримаю Ту першу зустріч, той незабутній час... ![]() або перетворити в гумореску одним словом, наприклад "...Ту першу зустріч, мій ти папуас!" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Спасибо Крис и Саша за помощь.Переделаю и сделаю больше.Все-таки первый стих на украинском,не судите строго.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Idol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-02-2008 Из: ♪♥♪ Leopolis ♪♥♪ Listen to: 2 Step Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я люблю тебе, кохаю!
Від кохання я страждаю... Ти для мене - все і всюди!.. Байдуже, що скажуть люди! І живу лише тобою, Не находжу я спококою: Про тебе думаю щомиті І світлом ці думки налиті. Життя у мене ти вдихаєш... І лише не помічаєш, Що я тебе люблю, кохаю... Від кохання я страждаю... ------------------- Раптом сонечко зійшло, На обличчі посмішка з'явилась. Все бридке в безодню відійшло, Серце щастям миттю заіскрилось... Небо чисте, світле, голубе І пташки так весело співають... Вітер, здоганяючи тебе, Вказує, що квіти розквітають. І ти йдеш, милуючись життям... Посміхаються усі тобі навколо; Огортає настрій забуттям, І чарівне замикає коло... |
|
|
![]()
|
|
Спасибо Крис и Саша за помощь.Переделаю и сделаю больше.Все-таки первый стих на украинском,не судите строго. Буде щось свіже - ділись! ![]() Ану прочитайте виразно! Пушкин: 17 30 48 140 10 01 126 138 140 3 501 Маяковский: 2 46 38 1 116 14 20! 15 14 21 14 0 17 Есенин: 14 126 14 132 17 43… 16 42 511 704 83 170! 16 39 514 700 142 612 349 17 114 02 |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-11-2006 Listen to: Hard Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
мне больше этот нравится
2 15 42, 42 15. 37 08 5, 20 20 20! 38 46, 0 4 20... 7 08 33, 20 20 20! 45 108 2, 47 16; 3 4 502... 20 20 20! 7 14 100 0, 0 0 0 13, 37 08 5, 20 20 20! гы.. Сообщение отредактировал Мaxi - 09-09-2009 - 12:10:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Idol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 06-02-2008 Из: ♪♥♪ Leopolis ♪♥♪ Listen to: 2 Step Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Ось колись пробував проексперементувати, але не з цифрами, а дієсловами:
Кохати. Жити. Існувати. Хотіти. Мати. Не втрачати. Радіти. Плакати. Мовчати. Питати. Чути. Розказати. Народжувати. Умирати. Руйнувати. Будувати. Стояти. Йти. Жадать. Чекати. Летіти. Бачити. Долати. |
|
|
![]()
|
|
![]() Idol ![]() Группа: Submoderator Регистрация: 10-01-2008 Из: Киев Listen to: Deep House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
це все х..ня, це все до сраки,
і ті у полі красні маки, і ті берези край села. це все х..ня, лиш ти да я. да й ти х..ня, один лиш я! ------------------------------------- у кутку стоять носки. чи порубать їх на куски!? чи просто взять і постірать!? та ну їх на..й, хай стоять. |
|
|
![]()
|
|
![]() Plastic city.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 23-02-2009 Из: Киев, КПИ Listen to: Prog. House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
це все х..ня, це все до сраки, і ті у полі красні маки, і ті берези край села. це все х..ня, лиш ти да я. да й ти х..ня, один лиш я! ------------------------------------- у кутку стоять носки. чи порубать їх на куски!? чи просто взять і постірать!? та ну їх на..й, хай стоять. Первый порвал!! ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Sebastian <3 ![]() Группа: Moderator Регистрация: 12-01-2006 Из: зазеркалье Listen to: Lounge Репутация: ![]() ![]() ![]() |
А вот мои любимых стихи, сама не пишу, раньше когда-то...лет 5-6 назад
![]() Цитата Кто в страсти не ревнив? И можно ли дивиться, Что сердце, пленное тобой, всего страшится И думает, что ты, душа души моей, Не меньше, как и мне, мила природе всей? Так! всё в природе дух мой ревностью смущает: И солнце, кажется, ярчей к тебе пылает; Нежнее, чем других, и резвый ветерок Касается тебя сквозь флеровой платок; И даже воздух тот, пускай всю слабость знаешь, Который ты с своим дыханием мешаешь, И воздух... словом всё, мне кажется, со мной Прельщается тобой! Иван Дмитриев "Сила любви" Цитата Ты вдалеке, тебя уж нет, Как больно осознать потерю. Тебя уж нет, а я не верю, Что нет тебя, что смыт твой след. Остался шорох листьев пожелтевших, Дождя былого неумолчный шум. В себя не скрыться от печальных дум В душе костром затушенным, затлевшим. Кто виноват, что умирают травы, Что мы уходим, будто нас и нет, Что время днями заметает след. Кто виноват, что мы порой не правы?.. Тебя уж нет, и не вернуть былого. Дни прожиты, ошибок не стереть. Но прошлое не может умереть, Оно из ничего родится снова... Виктор Васильевич Тарасов Ну, вобщем я веселая и жизнерадостная девушка ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Extra member![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 20-02-2009 Из: Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Экстра рифмой заразила даже меня
![]() Переписываясь с коллегой в стихах, получился такой вот экспромт: Цитата Дерзить вы смели, Я не обижался Смотрите, что бы на дуэли Ваш пистолет не облажался |
|
|
![]()
|
|
Изменила кусочек стиха и добавила еще,по-моему получилось очень мило.
Мені не вистачає твого "Хочу", Твоїх палких чутливих вуст, Які як вітерець шепочуть, Про ту любов, про відчай від безумств. Я хочу бачити твій погляд, Твої чудові, ясні очі, Відчути твій дбайливий догляд Щодня, щоранку і щоночі. Мені завжди було важливо Відчути, що нам добре разом, Що я для тебе особлива І що любов не є наказом. Я б так хотіла повернути Все, що я в пам’яті тримаю! Тобі лише в минуле зазирнути І тихо-тихо:”Я тебе кохаю!” |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 28-07-2025 - 23:08 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |