![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 30-03-2008 Из: Lemberg Listen to: Uplifting Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
![]() Назва: Бостонські юристи / Юристы Бостона / Boston Legal Рік випуску: 2004 - 2008 Кількість сезонів: 5 Країна: США Жанр: кримінал, комедія, драма Режисер: David E. Kelley В ролях: Джеймс Спейдер, Вільям Шетнер, Кендіс Берген, Рене Обержонуа, Марк Велі, Джулі Боуен, Крістіан Кліменсон, Гарі Ентоні Вільямс, Джон Ларрокет, Тара Саммерс Сюжет : Адвокат Алан Шор отримує роботу у великій та багатій адвокатській фірмі, що спеціалізується на цивільному праві. За допомогою свого друга, вчителя та ветерана Денні Крейна, Алан швидко завойовує славу, виграючи справи, за які ніхто б навіть і не взявся. Він часто вдається до нечесних методів і незабаром стає серйозним суперником своєму колезі Бреду Чейзу. Незважаючи на те, що своїми спірними методами він ризикує заробити багато ворогів, Алан не зупиниться. Цей серіал, що характеризується як професійна драма, в чомусь дуже романтичний, комедійний, а десь і з очевидним детективним ухилом. Сюжет кожної серії закручено неабияк, а актори грають на рівні художнього кіно. У 2005 році експерти премії «Емі» визнали Джеймса Спайдера, виконавця головної ролі, Кращим актором драматичного серіалу. Спойлер / Spoiler: Нажмите, чтобы показать текст / Click to visible text
П.С. Від себе додам серіал буде цікавим не тільки юристам чи студентам юрфаку а й усім хто почне його дивитись. Багато гумору з якого можна досхочу посміятись. Безліч різноманітних справ які здавалося нереально виграти але все під силі Бостонським юристам ) Я зараз саме додивляюсь 4 сезон. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 30-03-2008 Из: Lemberg Listen to: Uplifting Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
якщо комусь потрібні лінки на скачування то пишіть в особисті, але я думаю з цим проблем не буде.
тай в вк є група там онлайн можна втикати ) |
|
|
![]()
|
|
![]() It's Nina, bitch! ![]() Группа: Moderator Регистрация: 19-05-2007 Из: Киев Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Дансер начинал смотреть вроде.
|
|
|
![]()
|
|
значить перший пішов )
|
|
|
![]()
|
|
![]() més que un club ![]() Группа: Moderator Регистрация: 08-10-2005 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
я з пів року тому починав,...щось не пішло
|
|
|
![]()
|
|
я пів року тому почав дивитись подивився два сезони.
а тепер знову продовжив. зараз добиваю 4 сезон. Дені Крейн це щось =) ось його останні фрази які найбільше запамятались Спойлер / Spoiler: Нажмите, чтобы показать текст / Click to visible text
|
|
|
![]()
|
|
![]() més que un club ![]() Группа: Moderator Регистрация: 08-10-2005 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
я коли качав, розраховував на більш юридичну напрваленність, а вийшло,що там наче і не так цього багато
|
|
|
![]()
|
|
я коли качав, розраховував на більш юридичну напрваленність, а вийшло,що там наче і не так цього багато думаю це було б занадто якщо в серіалі було б посилання на кодекси, закони, статті і їх частини. а так лише промови які все вирішують і цього цілком достатньо. |
|
|
![]()
|
|
думаю це було б занадто якщо в серіалі було б посилання на кодекси, закони, статті і їх частини. а так лише промови які все вирішують і цього цілком достатньо. ну я хотів би, щоб висвітлили судову систему трохи детальніше, зважаючи на особливості англо-саксонської системи права ![]() ну кароч,не побачив я там того, що хотів, може просто не додивився до того моменту. |
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 23-08-2025 - 23:39 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |