![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-11-2006 Listen to: Hard Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
BT - Suddenly And i love it when you fall to me
Suddenly You and your emotion I'm on your side I say a prayer And you and you're devotion You're locked away Alone in there Cause i don't want you to feel forgotten And only you can choose your fate Remember that all the pain that crossed here And there's no space ot place the blame And i love it when you fall to me Suddenly And i love it when you fall to me Suddenly You and you're addiciton Inside your face The truth comes back Cause you know there's something Iv'e forgotten And notes i left to fault the blame And i love it when you fall to me Suddenly And i love it when you fall to me Suddenly Cause you and me we're gonna be special You and me we're gonna be special And i love it when you fall to me Suddenly And i love it when you fall to me Suddenly And i love it when you fall to me Suddenly And i love it when you fall to me Suddenly And i love it when you fall And i love it when you fall And i love it when you fall to me Suddenly And i love... (echo) |
|
|
![]()
|
|
Memento mori![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 11-02-2009 Из: Київ Listen to: Hardcore Репутация: ![]() ![]() ![]() |
не сподобався ні оригінал, ні жоден з реміксів
|
|
|
![]()
|
|
![]() Idol ![]() Группа: Submoderator Регистрация: 10-01-2008 Из: Киев Listen to: Deep House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
зато кавер у альбома прикольный))))
![]() |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-11-2006 Listen to: Hard Techno Репутация: ![]() ![]() ![]() |
ремикс Ферри не плох, а так не очень)
|
|
|
![]()
|
|
Memento mori![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 11-02-2009 Из: Київ Listen to: Hardcore Репутация: ![]() ![]() ![]() |
![]() а в реліза дибільний кавер |
|
|
![]()
|
|
Idol![]() Группа: Moderator Регистрация: 27-11-2007 Listen to: Yorkshire Bleeps and Bass Репутация: ![]() ![]() ![]() |
У ВТ завжди круті кавери!!
![]() Ремікс Феррі кул! |
|
|
![]()
|
|
![]() Козацького Роду ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 29-10-2007 Из: Киев,Украина Listen to: Prog. House Репутация: ![]() ![]() ![]() |
такое что-то...
|
|
|
![]()
|
|
Newbie![]() Группа: Members Регистрация: 03-02-2010 Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Текст песни немного не соответствует действительности в 4 блоке
А в миксе Ферри так вообще есть строки, которых нет здесь в оригинале. Может у кого-то есть точный текст микса Ферри? Заранее спасибо! Сообщение отредактировал hebudumka - 03-02-2010 - 12:01:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 18-12-2008 Из: Одесса Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
а помоему сам трек просто взрыв мозга, хотя вокал на любителя
|
|
|
![]()
|
|
-![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 21-09-2008 Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Удачно зашел на экстру, как раз включил в плеере BT - Suddenly (Mr Sam Pop Model Remix)
влюбляюсь в этот трек все больше (в оригинал). |
|
|
![]()
|
|
Newbie![]() Группа: Members Регистрация: 03-02-2010 Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я просто в шоке от микса Ферри Корстена, уже 3 день эту песню ставлю после каждой второй в плейлисте.
|
|
|
![]()
|
|
Pro member![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 23-05-2009 Из: Северная Столица Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Да,трек отличный,что в оригинале что в Корстене,BT вообще молодца не расслабляется штампует хиты как надо
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Sebastian <3 ![]() Группа: Moderator Регистрация: 12-01-2006 Из: зазеркалье Listen to: Lounge Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Мой фаворит Forget Me, этот как-то не зацепил...
|
|
|
![]()
|
|
![]() open your heart I'm coming home ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 17-02-2008 Listen to: Psy Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
не нравится
![]() надо послушать ремиксы |
|
|
![]()
|
|
![]() Newbie ![]() Группа: Members Регистрация: 17-03-2010 Из: Киев Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
трек очень понравился)) оригинал
|
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 21-08-2025 - 19:47 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |