![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Everything is Beautiful ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 26-10-2009 Из: Киев Listen to: Meloman Репутация: ![]() ![]() ![]() |
19 мая Ultrasonic Festival @ Львов Sean Tyas, First State, Marcus Schossow, Leon Bolier, Lee Osborne, Chris Cortez, Tigran Oganezov ![]() |
|
|
22 страниц ![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Semper fidelis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 05-03-2007 Из: Lemberg -> Qiev Listen to: Uplifting Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Great member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 14-02-2011 Из: Київ Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Ideal і так все детально розписав, тому скажу про сам виступ діджеїв.
First State - переконався, що не моє. Як власна музика, так і сети не подобаються, не пре. Sean Tyas - нарешті, я був на його виступі з початку і до кінця. Пам'ятаю, перший трек сподобався, а далі якась пердячка, зате потім він роздавав дуже добре. Marcus Schossow - навіть не думав, що мене так буде перти! Сет був класний, розривало на шматки. Maximal Crazy, Fusion - круто, а от почути Gareth Emery - Tokyo не очікував. Скакав, як дурний! Leon Bolier - після АСОТу надіявся, що щось буде краще. Ні. Тепер його ім'я в лайн-апі мене ніколи не буде манити. Я настільки розчарувався, що мені навіть спати захотілося. Tigran Oganezov - досить-таки сподобалося. Гімн Ультрасоніка із самого початку зарядив відразу! А як я був щасливий почути (і якою це було для мене несподіванкою!) R3hab & Swanky Tunes feat. Max'C - Sending My Love! Цей трек в мене в плеєрі вже кілька місяців тримається! Перша половина сету була класна, а потім мені було якось так... не дуже, напевно, через те, що мене клонило на сон. В цілому, я не пожалів, що поїхав. Фест вдався, я знову відвідав цей прекрасний Львів і познайомився з екстрівцями! Бро і Ideal - з вами було круто! ![]() ![]() ![]() Предпоследний трек First state, яма, вокал, чел убирает звук, чтобы дать спеть два главных слова толпе: ![]() до речі, да, епік фейл! але він не розгубився і відразу включив звук ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Semper fidelis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 05-03-2007 Из: Lemberg -> Qiev Listen to: Uplifting Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Що тут сказати? 2 місяці очікування і сподівань...
Надіявся, що відбудеться справді класний трансовий оупен-ейр у Львові, а у підсумку їхав назад з двоякими емоціями: ніби й непогано все було, а чогось не вистачало... Виникли питання в першу чергу до організації фесту: - на вході 2 палатки при свічках, ніякої перевірки речей (можна було пронести все, що завгодно); - фан-зона кілометрова, а мейн десь далеко в дупі (добре, що взяв у фан квитки!); - на барах вже о 12 ночі не було жодного енергетика, це ппц, довелося горілку колою запивати=(( - контингент був дуже різноманітний, але конфліктів якихось не зауважив...хіба що по нозі зачепили, коли виводили якось набуханого чувака з фан-зони посеред ночі! - туалети і чілл-зона шось незрозуміле...добре хоч черг не було))) - Реклама МММ і МС просто EPIC FAIL((((((((( В плані музичному, вважаю, що 1й оупен для Львова вдався на тверду "4", в цілому сподобалося! щоправда через особисті причини не потрапили на First State й Tyasa пропустили половину...але Schossow, Bolier і Oganezov дуже сподобалися, класно погоцали під їхні сети ![]() О 5.00 покинули територію ВЦ і погнали в "Криївку", де дуже смачно поснідали і зігрілися фірмовою медовухою ![]() а в 7 ранку я вже обіймав подушку і бачив кольорові сни)))) Підсумовуючи вищесказане, вважаю, що уїкенд видався чудовим...задоволені сьогодні прибули до столиці з майже годинним запізненням потяга))) Оргам: Кажуть, що не помиляється той, хто нічого не робить! ДЯКУЮЄМО за івент і нехай ВАМ щастить! |
|
|
![]()
|
|
До речі, був дуже радий бачити всі знайомі обличчя, в першу чергу, Коляню, Сержа, Адрюху Positive, Сашку SEOT-a
![]() Sorry, що мало побув з вами й не поспілкувався, як слід...Маю надію next time проведемо разом більше часу разом))) |
|
|
![]()
|
|
Member![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 28-05-2011 Listen to: Ambient Goa Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Блин, Львов это круто, почаще бы фесты там масштабные проводились, уже думаю на голди рвануть
![]() По фесту, понравился 1)звук, вполне приличный как по мне 2)пиджейки вообще фап фап 3) фан просторный 4)цена билета не понравилось 1) таяс 2)обещаный чил аут помоему трололо 3)количество обь*босов, гопов, жлобов и пр. 4) мс |
|
|
![]()
|
|
![]() #trancefamily ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 04-01-2007 Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
кароче всё понравилось кроме "контингента" и места расположения (рядом какой то завод с вонючим выхлопом).
а так было душевно....Шоссоу лучший...Леня с Шоном нормас ...Мистер петушок из Фёрст Стейт ну так..ничё Рад был видеть экстра тусовку из кийова ![]() ![]() Львов кашерный город.. |
|
|
![]()
|
|
![]() GOD member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 02-02-2009 Listen to: Tech Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Наконец я добрался до инета!
Меня врубил Фёст Стейт больше всего, но до конца я не оставался. После Тиграна никого не слышал. Это самое херовое выступление Лёня, что я слышал! ![]() От Шёссоу ждал новый "Нева сей нева" до последнего трека. Но последним он "Эндимион" врубил Нильсена. Тож хотелось этот трек у кого-то услышать. |
|
|
![]()
|
|
![]() GOD member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 02-02-2009 Listen to: Tech Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
... сцена - говно, но это фигня. А вот звук порадовал, а это важно
|
|
|
![]()
|
|
![]() Musical Freedom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members Регистрация: 02-02-2008 Из: Odessa Listen to: Trance Репутация: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Экспорт RSS![]() Текстовая версия Сейчас: 31-07-2025 - 19:06 |
|
© 2005—2021 Extradj.com Электронная почта [email protected] |