> Ultrasonic Festival @ Lemberg @ Lviv, 19.05.2012
Sun Riser

Everything is Beautiful ...
Из: Киев
Listen to: Meloman

19 мая

Ultrasonic Festival @ Львов

Sean Tyas, First State, Marcus Schossow, Leon Bolier, Lee Osborne, Chris Cortez, Tigran Oganezov

+Цитировать сообщение
22 страниц V  « < 20 21 22  
Ответов
Alek_Stuff

Semper fidelis
Из: Lemberg -> Qiev
Listen to: Uplifting Trance

Tigran Oganezov @ Ultrasonic Festival 19.05.12
+Цитировать сообщение
Login Error

Great member
Из: Київ
Listen to: Trance

Ideal і так все детально розписав, тому скажу про сам виступ діджеїв.
First State - переконався, що не моє. Як власна музика, так і сети не подобаються, не пре.
Sean Tyas - нарешті, я був на його виступі з початку і до кінця. Пам'ятаю, перший трек сподобався, а далі якась пердячка, зате потім він роздавав дуже добре.
Marcus Schossow - навіть не думав, що мене так буде перти! Сет був класний, розривало на шматки. Maximal Crazy, Fusion - круто, а от почути Gareth Emery - Tokyo не очікував. Скакав, як дурний!
Leon Bolier - після АСОТу надіявся, що щось буде краще. Ні. Тепер його ім'я в лайн-апі мене ніколи не буде манити. Я настільки розчарувався, що мені навіть спати захотілося.
Tigran Oganezov - досить-таки сподобалося. Гімн Ультрасоніка із самого початку зарядив відразу! А як я був щасливий почути (і якою це було для мене несподіванкою!) R3hab & Swanky Tunes feat. Max'C - Sending My Love! Цей трек в мене в плеєрі вже кілька місяців тримається! Перша половина сету була класна, а потім мені було якось так... не дуже, напевно, через те, що мене клонило на сон.
В цілому, я не пожалів, що поїхав. Фест вдався, я знову відвідав цей прекрасний Львів і познайомився з екстрівцями! Бро і Ideal - з вами було круто! friends.gif Ervi - величезне дякую за невеличку "екскурсію" по закладах міста. good.gif Хоча зіркою того дня, звичайно, був Коля зі своєю ковбасою і криками на весь вокзал "Бро, у тебя есть сигареты?" rofl.gif

Цитата(Tom Jones @ 21-05-2012 - 15:00:52) *
Предпоследний трек First state, яма, вокал, чел убирает звук, чтобы дать спеть два главных слова толпе:

до речі, да, епік фейл! але він не розгубився і відразу включив звук haha.gif
+Цитировать сообщение
Alek_Stuff

Semper fidelis

Що тут сказати? 2 місяці очікування і сподівань...
Надіявся, що відбудеться справді класний трансовий оупен-ейр у Львові, а у підсумку їхав назад з двоякими емоціями: ніби й непогано все було, а чогось не вистачало...
Виникли питання в першу чергу до організації фесту:
- на вході 2 палатки при свічках, ніякої перевірки речей (можна було пронести все, що завгодно);
- фан-зона кілометрова, а мейн десь далеко в дупі (добре, що взяв у фан квитки!);
- на барах вже о 12 ночі не було жодного енергетика, це ппц, довелося горілку колою запивати=((
- контингент був дуже різноманітний, але конфліктів якихось не зауважив...хіба що по нозі зачепили, коли виводили якось набуханого чувака з фан-зони посеред ночі!
- туалети і чілл-зона шось незрозуміле...добре хоч черг не було)))
- Реклама МММ і МС просто EPIC FAIL(((((((((
В плані музичному, вважаю, що 1й оупен для Львова вдався на тверду "4", в цілому сподобалося!
щоправда через особисті причини не потрапили на First State й Tyasa пропустили половину...але Schossow, Bolier і Oganezov дуже сподобалися, класно погоцали під їхні сети dance.gif
О 5.00 покинули територію ВЦ і погнали в "Криївку", де дуже смачно поснідали і зігрілися фірмовою медовухою tease.gif
а в 7 ранку я вже обіймав подушку і бачив кольорові сни))))
Підсумовуючи вищесказане, вважаю, що уїкенд видався чудовим...задоволені сьогодні прибули до столиці з майже годинним запізненням потяга)))
Оргам: Кажуть, що не помиляється той, хто нічого не робить!
ДЯКУЮЄМО за івент і нехай ВАМ щастить!

+Цитировать сообщение
Alek_Stuff

Semper fidelis

До речі, був дуже радий бачити всі знайомі обличчя, в першу чергу, Коляню, Сержа, Адрюху Positive, Сашку SEOT-a friends.gif
Sorry, що мало побув з вами й не поспілкувався, як слід...Маю надію next time проведемо разом більше часу разом)))
+Цитировать сообщение
turbodima
Member
Listen to: Ambient Goa

Блин, Львов это круто, почаще бы фесты там масштабные проводились, уже думаю на голди рвануть dance.gif

По фесту, понравился 1)звук, вполне приличный как по мне 2)пиджейки вообще фап фап 3) фан просторный 4)цена билета
не понравилось 1) таяс 2)обещаный чил аут помоему трололо 3)количество обь*босов, гопов, жлобов и пр. 4) мс
+Цитировать сообщение
SEOT

#trancefamily

кароче всё понравилось кроме "контингента" и места расположения (рядом какой то завод с вонючим выхлопом).
а так было душевно....Шоссоу лучший...Леня с Шоном нормас ...Мистер петушок из Фёрст Стейт ну так..ничё
Рад был видеть экстра тусовку из кийова

Львов кашерный город..
+Цитировать сообщение
AShOT

GOD member
Listen to: Tech Trance

Наконец я добрался до инета!

Меня врубил Фёст Стейт больше всего, но до конца я не оставался. После Тиграна никого не слышал.
Это самое херовое выступление Лёня, что я слышал! cray.gif И похоже это не случайность. Каждое выступление всё хуже и хуже. Потерял ту фишку, за которую я его люблю. Теперь он шо-то между Шёсооу и Тиестопердячкой. Видать идёт за трендом.
От Шёссоу ждал новый "Нева сей нева" до последнего трека. Но последним он "Эндимион" врубил Нильсена. Тож хотелось этот трек у кого-то услышать.
+Цитировать сообщение
AShOT

GOD member
Listen to: Tech Trance

... сцена - говно, но это фигня. А вот звук порадовал, а это важно
+Цитировать сообщение
Palladino

Musical Freedom
Из: Odessa

Видео с феста

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4071912